İSTANBUL / ÜMRANİYE - İstiklal Şehit Lokman Oktay Ortaokulu

İstiklal Şehit Lokman Oktay Ortaokulu

Adres
İSTİKLAL MAH. BAĞIMSIZLIK CAD. ISTIKLAL ŞEHIT LOKMAN OKTAY ORTAOKULU BLOK NO: 2 İÇ KAPI NO: 1 ÜMRANİYE / İSTANBUL
Vizyon
Kendini sürekli yenileyebilen; Okuyan, inceleyen, araştıran, bilim teknolojiyi, değişim ve gelişmelere ayak uyduran, yönetici, öğretmen, personel, işbirliğini çok iyi işletebilecek ekip ruhuna sahip; okul- öğrenci- veli işbirliğini mükemmel uygulayan, her öğrencinin ayrı bir dünya olarak ele alınıp değerlendirilebildiği, herkese sevgi beslemeyi; kimseye zarar vermemeyi hayat felsefesi olarak benimseyen öğrencilerin yetiştirildiği bir okul olmaktır.
Misyon
Büyük Türkiye idealini yürekten benimsemiş, ilkesi uğruna canını feda edebilecek tüm vatandaşlarımız ile huzur ve barış içerisinde yaşamaya kararlı, tüm insanlığa sevgi besleyen, kötü alışkanlıklardan kaçan; aile, çevre ve ülkesi için yararlı işler yapan, Atatürk ilkelerine bağlı cumhuriyet ve demokrasi sevdalısı
Öğretim Şekli :
08:00-13:35 13:50-19.25
Ulaşım
Okululumuza Kadıköyden 20-K Kadıköy-Ümraniye, otobüsleri ve Kadıköy-Ümraniye Minibüsleri ile, Üsküdardan 11 M Üsküdar- Ümraniye otobüs hattıyla ulaşılabilir. Ümraniye meydana yakın Cengiz Topel Caddesinden kalkan Ümraniye- Kadıköy minibüsleride okulumuzun önünden geçmektedir. Ayrıca 10 G Ümraniye - Esatpaşa-Göztepe ring otobüs hattıda okulumuzun önünden geçmektedir.
İstiklal Mahallesi/Ümraniye
Okulumuzun ilçe merkezine uzaklığı 1 km´dir.